Alte servicii
de promovare

Campanii Yahoo

În mod aproximativ similar ca pentu Google, se pot crea și campanii pe Yahoo. Recomandat în special pentru bugete mai ridicate, promovarea pe Yahoo este încă una de impact, puternică și eficientă. Prin reclame Yahoo bine targetate poți obține mai mult trafic de calitate către site-ul tău, să crești Brand Awarness-ul și să-ţi creşti conversiile. Se poate alege dintr-o varietate de formate de ad-uri care te ajută să livrezi un mesaj personalizat într-un mod natural și relevant. 

Campanii LinkedIn

Foarte util în special companiilor B2B (Business to Business), Linkedin este un canal de promovare foarte puternic și eficient. Linkedin oferă multiple opțiuni de targetare, care în funcție de profilul și obiectivul afacerii tale te pot ajuta să obții o campanie foarte perfomantă. Prin comunicarea unor mesaje relevante și crearea de ad-uri atractive, Linkedin poate deveni puntea de legătură dintre afacerea și clienții tăi. Interacțiunea dintre persoanele ce împărtășesc valori profesionale comune și Companii este facilitată prin Linkedin.

Campanii Waze

Dacă ai o afacere care se bazează pe o locație fizică (de exemplu un restaurant, un hotel, o pensiune, un magazin, etc), atunci trebuie să iei în considerare și reclama pe Waze. Waze este aplicația a cărui popularitate este în continuă creștere în ultimii ani și se bazează pe o comunitate de utilizatori ce au încredere unii în alții. Ţinând cont de competiția relativ scăzută din România pe acest canal de publicitate, rezultatele obţinute dintr-o campanie bine creată și targetată pe Waze pot fi foarte bune. 

Consultanţă & Strategie
Marketing Online

Ai o afacere, îţi dorești vizibilitate mai mare și vânzări mai multe? Nu știi de unde să începi? Apelează la specialiști în domeniu. Contactează-ne să discutăm mai multe și să putem crea pentru tine o strategie completă de marketing, să primești cele mai bune sfaturi şi recomandări în conformitate cu obiectivele tale. Atât la început cât și pe parcursul colaborării cu noi, poți opta pentru servicii profesionale de consultanţă și strategie de marketing online. 

Audit Campanii Promovare

Ai deja conturi și campanii de promovare pentru Google și Facebook dar nu ești mulţumit de rezultatele obținute? Nu ești sigur de performanţa și corectitudinea creării acestor campanii? Îti doreşti să ceri o a 2a părere de la o agenție certificată și specializată? Apelează la noi, și vom face un audit detaliat asupra campaniilor, pe care ţi-l vom trimite ulterior și prezenta pentru a înțelege cu exactitate ce funcționează bine și ce nu în campaniile tale, precum și soluțiile pe care ți le oferim noi. 

Solicită o ofertă, sună la 0765 442 524 sau lasă-ne datele tale şi

Te contactăm noi

hand-bloom chart

Printre clienții care ne-au acordat încredere se numără: