Campanii publicitare
Facebook & Instagram

Promovarea prin intermediul rețelelor sociale este acum mai utilizată ca oricând. Suntem “atacaţi” zilnic cu astfel de reclame atunci când navigăm pe Facebook, cu siguranță unele dintre reclame ţi-au atras şi ţie atenţia, iar altele nu. Care este secretul unor reclame pe Facebook cu adevărat performante, eficiente, atractive?

O strategie bine focusată, o targetare precisă, creativitatea din mesaje şi imagini, testarea şi identificarea celor mai potrivite tipuri de reclame, setarea şi configurarea adecvată a campaniilor, şi nu în ultimul rând, monitorizarea şi analiza indicatorilor de performanţă şi a rezultatelor. Desigur, şi aici analizăm şi cercetăm piaţa, domeniul de activitate, competiția și oportunitățile de reclamă Facebook. Odată activate, campaniile sunt verificate, monitorizate şi optimizate zilnic, astfel încât să ne asigurăm de buna funcționare a acestora și de obținerea rezultatelor dorite.

  • Reclamele tale ajung exact la publicul țintă
  • Notorietatea brandului tău crește vizibil
  • Obții o rată de conversie ridicată
  • Vei fi cu un pas înaintea concurenței

Avem specialiști super-calificați, cu certificare profesională recunoscută de Facebook, specialiști ce sunt gata în permanență să-ți pună la dispoziție toată experiența și toate cunoștințele lor, în vederea construirii celor mai performante campanii de publicitate, cu cele mai bune rezultate.

Îti doreşti să ne ocupăm și de postările de pe pagina ta de Facebook, sau de interacțiunea cu clienţii tăi? Gama noastră de servicii online este una variată, oferind totodată soluții profesionale.

Monitorizare permanentă

Orice tip de campanie creată necesită ulterior monitorizare constantă, pentru a putea implementa permanent cele mai potrivite optimizări în vederea obținerii rezultatelor propuse.

Optimizări zilnice

În procesul de optimizare intră acţiuni precum strategii de A/B testing, reîmprospătarea creaţiilor, oprirea anumitor componente neprofitabile sau optimizarea lor, analiza indicatorilor de performanţă, segmentări, optimizări bugete, etc.

Raportare lunară

Pe lângă raportarea lunară, echipa noastră realizează un audit intern săptămânal pentru fiecare cont, astfel încât să putem identifica şi acţiona mai rapid asupra factorilor de influenţă negativi.

Vrei ca notorietatea brandului tău să crească, să devii şi mai cunoscut pe online şi nu numai? Vrei ca reclamele tale să ajungă exact la publicul tău țintă? Vrei să fii cu un pas în faţa concurenței, să obții o rată de conversie mai mare, să ai reclame mai atractive? Noi îți stăm la dispoziție și te asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru obținerea celor mai bune rezultate din campaniile online și oferirea unor soluții profesionale adaptate dorinţelor tale.

Facebook Ads Engagement

Aceste campanii conduc la creșterea numărului de fani și creșterea imaginii afacerii tale în faţa clienților. Prin intermediul unei astfel de campanii, oamenii iau cunoștință de existența brandului tău și mai mult decât atât se obișnuiesc cu el, ajutându-i să își păstreze și o anumită loialitate față de brandul preferat. Sunt incluse campanii de tipul Boost Post, campanii Facebook Ads cu obiectiv de Brand Awareness. 

Facebook Conversion Ads
Desktop & Mobile

Pornind de la o targetare bine definită și deci o audiență adecvată, continuând cu materiale grafice atractive (bannere single image, bannere tip HTML5, carousel ads, video ads), precum și o optimizare permanentă, aceste campanii sunt foarte eficiente și aduc în majoritatea cazurilor rezultatele scontate. Se recomandă conceperea unui mix de strategii personalizate în funcție de indicatorii de performanţă urmăriți pentru fiecare business în parte. 

Facebook Standard Remarketing

Prin intermediul Remarketingului Standard din Facebook, anunțul creat va ajunge la potenţialii clienți care și-au manifestat deja interesul faţă de un produs sau un serviciu de pe site-ul propriu. Anunţurile vor include elemente statice, precum diverse bannere sau video-uri, însă nu elemente dinamice preluate automat din site precum în cazul campaniilor de tipul dinamic. 

Facebook Dynamic Remarketing

 Ca și targetare, acest tip de campanie funcţionează în același mod ca o campanie de tipul Standard Remarketing, însă diferenţa este la anunț, întrucât anunţul unei campanii dinamice va prelua produsele automat dintr-un feed de produse din site. Această campanie este specifică magazinelor online și datorită targetării foarte ridicate, aduce rezultate foarte bune.

Plan Postări & Boost Post

La fel ca pentru campaniile de promovare, pagina de Facebook trebuie actualizată constant. Este esențial sa creezi postări noi de interes pentru fanii paginii tale și să interacţionezi cu aceștia constant, aducând informații de valoare și totodată prezentându-le mai în detaliu produsele sau serviciile tale. Îti recomandăm postări dese, crearea de concursuri, sondaje de opinie, materiale grafice atractive şi personalizate, şi de ce nu, promovarea acestora pentru atragerea de noi clienți.

Instagram Ads

Pentru anumite domenii de activitate, platforma Instagram aduce rezultate excepţionale, având un public larg căruia îi pot fi adresate reclame plătite. Și în acest caz pot fi efectuate reclame personalizate de tipul PPC (pay-per-click), campanii de tip Video sau campanii de tip Stories. Aceste campanii pot fi create din contul de Facebook și segmentate în funcţie de diferite audiențe personalizate.

Ai deja campanii active Facebook Ads?

Solicită o ofertă, sună la 0765 442 524 sau lasă-ne datele tale şi

Te contactăm noi

hand-bloom chart

Printre clienții care ne-au acordat încredere se numără: