Te ajutăm să fii pe primul loc în căutările Google

Campaniile de Publicitate Google Ads sunt cele mai puternice şi eficiente instrumente de marketing care îți pot aduce rezultate semnificative în cel mai scurt timp. Aceste campanii oferă o expunere ridicată a brandului tău, iar în urma unei targetări şi optimizări adecvate a acestor campanii, vei obţine o rentabilitate atractivă a investiției tale.

Campaniile de Promovare de tipul PPC (pay-per-click) au un rol bine definit în strategiile de marketing digital, iar prin optimizări specifice permit obţinerea unui cost pe conversie (sau lead) mult mai mic. Toate campaniile sunt monitorizate utilizând instrumente digitale specifice de măsurare a rezultatelor, iar optimizarea campaniilor este efectuată zilnic de către un specialist PPC, în concordanță cu strategia personalizată stabilită anterior. 

  • Cercetăm și elaborăm analize detaliate
  • Stabilim obiectivele urmărite
  • Construim strategii eficiente
  • Obținem rezultatele propuse

Pe baza unor analize detaliate și în concordanță cu specificul activităţii dar şi cu obiectivele fiecărui client în parte, construim împreună strategii eficiente de campanii Google.

Monitorizare permanentă

Orice tip de campanie creată necesită ulterior monitorizare constantă, pentru a putea implementa permanent cele mai potrivite optimizări în vederea obținerii rezultatelor propuse.

Optimizări zilnice

În procesul de optimizare intră acţiuni precum strategii de A/B testing, reîmprospătarea creaţiilor, oprirea anumitor componente neprofitabile sau optimizarea lor, analiza indicatorilor de performanţă, segmentări, optimizări bugete, etc.

Raportare lunară

Pe lângă raportarea lunară, echipa noastră realizează un audit intern săptămânal pentru fiecare cont, astfel încât să putem identifica şi acţiona mai rapid asupra factorilor de influenţă negativi.

Mai jos îţi prezentăm tipurile de campanii pe care agenţia noastră de marketing le poate crea pentru tine. Pentru fiecare afacere în parte, în urma analizei efectuate, specialiştii noștri îți vor recomanda însă cele mai eficiente și potrivite tipuri de campanii Google:

Google Search Ads
Desktop & Mobile

Îţi oferă o afișare rapidă în topul căutărilor motorului de căutare Google pentru cuvintele cheie specifice business-ului tău. Este esenţială crearea unei structuri adecvate încă de la început, iar optimizarea se efectuează în funcție de audiența site-ului, termenii de căutare, competiție, buget, anunţuri.

Google Display Ads

Dacă la campaniile de tip Search, clienţii sunt cei care te caută și sunt interesați de produsele/serviciile tale, în cazul campaniilor de Display expunem anunţurile unui public nou, pentru a-l convinge să viziteze site-ul și să îndeplinească o acțiune pe site. Acestea sunt campanii cu un puternic impact vizual, anunţurile fiind de tip banner, banner cu anunț text, sau video.

Google Standard Remarketing Ads
Search + Display

Se afișează anunțuri (text, imagine, video) doar acelor utilizatori care au vizitat deja site-ul tău la un moment dat sau au întreprins o acțiune pe site: au vizitat o anumită pagină de pe site, au adăugat un produs în coș, au petrecut un anumit timp pe site, etc.

Google Dynamic Ads
Search, Display, Remarketing

Aceste tipuri de campanii se adresează magazinelor online și se construiesc având la bază un feed de produse preluat din site. Pentru un magazin online, acestea sunt cele mai puternice și impactante tipuri de campanii, întrucât userului îi este afișat un anunț exact cu produsul dorit, fiind incluse elemente importante precum imaginea produsului, denumirea și prețul. Campaniile Dynamic Search Ads permit o afișare dinamică în funcție de contextul și indexarea site-ului tău.

Youtube Video Ads

Aceste campanii au la bază o creație video, deci un videoclip ce va fi afișat pe baza unei audiențe specifice pe canalul Youtube sau pe alte site-uri partenere din rețeaua de Display. Întrucât se pune din ce în ce mai mult accent pe anunţurile de tip Video, aceste tipuri de campanii pot fi foarte eficiente, dacă sunt create, targetate și optimizate corespunzător și în corelație cu obiectivele dorite.

Google Shopping Ads

Campaniile Shopping Ads sunt campanii destul de recent introduse de către Google și în ţara noastră, ele având la bază, la fel ca la campaniile de tipul remarketing dinamic, un feed de produse preluat din site. Diferenţa este însă că o campanie de tip Shopping afișează produsele relevante tuturor celor ce caută informații pe motorul de căutare Google, făcând astfel o importantă corelație între termenul căutat și produsul afișat în site.

Google Gmail Ads

Așa cum sugerează și denumirea, aceste campanii sunt cele care afișează anunţuri personalizate celor care utilizează un cont de Gmail. În cazul în care ai o baza de date cu utilizatori Gmail, poate fi utilizată pentru a crea campanii de tipul Gmail, şi mai mult, adăugând diferite filtrări demografice sau de audiență. Pentru aceste campanii există diferite tipuri de anunțuri, inclusiv extensibile (de dimensiunea unui email).

Ai deja campanii active Google Ads?

Solicită o ofertă, sună la 0765 442 524 sau lasă-ne datele tale şi

Te contactăm noi

hand-bloom chart

Printre clienții care ne-au acordat încredere se numără: