Campanii publicitare
pe TikTok

O soluție nouă de promovare, cu un potențial uriaș, către o audiență nouă. Dacă există creații vizuale atractive, autentice, care te țin în suspans, Tik Tok poate fi platforma ideală pentru o creștere exponențială a afacerii tale. Durata recomandată a unui video este situată între 5 și 60 de secunde.

Tik Tok este rețeua de socializare lansată în anul 2017, ce a ajuns  în prezent cea mai descărcată aplicație de socializare din lume.

Tik Tok permite utilizatorilor să creeze și să urmăreasca clipuri video, bazate, în primul rând pe conținut muzical.

SittoAds oferă servicii de creare campanii personalizate pe Tik Tok, pentru a vă ajuta să creșteți atât traficul, conversiile cât și vânzările business-ului dvs. Tik Tok oferă, similar platformei Facebook, multiple posibilități de rafinare a audienței, pe bază de locație, vârstă, sex, limbă vorbită, categorii de interese, device, etc. 

 

Ce campanii de marketing poți desfășura pe Tik Tok în România?

  • Brand Awareness -> Reach. Pentru acest obiectiv se urmărește afișarea reclamelor la cât mai multe persoane din audiența definită în campanii.
  • Consideration -> Traffic. Se urmărește targetarea celor care sunt dispuși să dea click pe reclamele tale, pentru a vizita site-ul web.
  • Consideration -> App Install. Rolul acestei campanii este să maximizeze instalările unei aplicații de mobil.
  • Consideration -> Video Views. Conținutul video al acestei reclame va fi expus către un număr cât mai ridicat de persoane, ce se încadrează în audiența predefinită.
  • Conversion -> Încurajează utilizatorii către acțiunea principală în site-ul tău, cum ar fi: achiziția unui produs, efectuarea unei programări, completarea unui formular de cerere ofertă, etc.

Avem specialiști super-calificați, cu certificare profesională recunoscută de TikTok, specialiști ce sunt gata în permanență să-ți pună la dispoziție toată experiența și toate cunoștințele lor, în vederea construirii celor mai performante campanii de publicitate, cu cele mai bune rezultate.

Ai deja campanii active TikTok Ads?

Solicită o ofertă, sună la 0765 442 524 sau lasă-ne datele tale şi

Te contactăm noi

hand-bloom chart

Printre clienții care ne-au acordat încredere se numără: