Design
Web & Landing Page

Creație grafică
Bannere și nu numai

O componentă importantă în toate campaniile publicitare o reprezintă partea vizuală creativă. Indiferent că vei colabora cu echipa noastră pentru campanii de marketing sau nu, îți oferim servicii de design web precum crearea de bannere publicitare simple sau animate, creare logo, creare broșuri sau ebook-uri, realizare grafică pentru orice material publicitar.

Listă prețuri creație grafică

Creare 1 set de bannere pentru campanie Google Display (9 dimensiuni + 1 imagine tip responsive)95 EUR
Creare 1 banner animat HTML 550 EUR
Creare set de 9 bannere HTML 5 animate pentru Google350 EUR
Creare set Bannere pentru Facebook Ads (3 imagini pt Carousel + 1 single image)90 EUR
Design logo vectorialde la 150 EUR
Design cărţi de vizită40 EUR
Design antet coală A430 EUR
Design plicuri personalizate pentru corespondenţă40 EUR
Design mapă de prezentare (faţă-verso)80 EUR
Machetă grafica CD prezentare companie60 EUR
Design articole / formulare interne40 EUR
Realizare manual de identitate vizualăde la 650 EUR

Bannere animate tip HTML5

nou

Atât de atractive și deosebite, utilizate atât pe site-ul propriu, în campaniile Google, cât și pe Facebook, bannerele animate de tip HTML 5 sunt din ce în ce mai utilizate în prezent.

Modele de bannere animate:

Creare Landing Page

O pagină de destinaţie (landing page) este pagina dintr-un site web pe care utilizatorii o accesează din exterior, în cadrul anumitor acțiuni de marketing. Pe această pagină se pot oferi informații detaliate cu privire la produsul / serviciul oferit, și are rolul să-i conducă pe prospecţi către acțiunea de a converti și a îi transforma astfel în clienți.

Este o concepție greșită că prima pagină a unui website să fie considerată pagina principală, întrucât paginile secundare sunt cele responsabile de generarea conversiilor. 

Un landing page bine structurat și organizat, ce oferă informații utile, relevante, originale, atractive pentru utilizatori va aduce o multitudine de beneficii, după cum urmează:

  • Trafic mai ridicat, de calitate, rată de Bounce mai scăzută
  • Rata de conversie mai mare, mai multe leaduri obținute
  • Analiza şi măsurarea rapidă a datelor
  • Posibilitate testare nelimitată, deci A/B Testing, până la identificarea soluţiei agreate de utilizatori și obținerea rezultatelor dorite
  • Recomandate pentru promoții sau oferte personalizate
  • Personalizarea pentru anumite grupuri țintă, pentru un public bine targetat

Ai deja un site de prezentare sau magazin online? Landing page-urile dedicate unui anumit produs sau serviciu sunt recomandate, întrucât pot oferi mai multe informații într-o structură mai atractivă, simplă şi transparentă în același loc, și conduce astfel la rate de conversie semnificativ mai mari.

De ce să utilizăm landing page-uri?

Se pot genera mai ușor leaduri sau conversii. Practic punem la dispoziția oamenilor în același loc toate informațiile utile despre un produs/serviciu, în plus poți colecta cu uşurinţă date personale cum ar fi adresa de email și numele vizitatorilor.

Poți afla informații relevante despre profilul consumatorului tău (Buyer Persona), iar pe baza acestora poți crea apoi strategii eficiente și targetate de marketing.

Atunci când atragi un vizitator pe site-ul tău prin intermediul unei reclame, este recomandat să îl duci direct într-o pagină dedicată, personalizată, ce conţine toate informațiile de care acesta are nevoie, decât să îi distragem atenţia de la ce este esențial pentru a căuta prin întreg site-ul.

Solicită o ofertă, sună la 0765 442 524 sau lasă-ne datele tale şi

Te contactăm noi

hand-bloom chart

Printre clienții care ne-au acordat încredere se numără: